Anonim

Kako pronaći dobrog psihijatra? Potrebno je pronaći doktorsku kvalifikaciju na Internetu, saznati o njegovom iskustvu i iskustvu, kao i pročitati preglede bolesnika. Kako ne biste potrošili puno vremena, možete pronaći popis najboljih psihijatara u Kazanu, prikazanih u članku ispod.

R. R. Habibulaev

Otvara popis najboljih psihijatara Kazan Habibulaev Rinat Ramzarovich. Stručnjak ima najvišu kvalifikacijsku kategoriju, veliko iskustvo u medicinskoj praksi, zajamčeno u 42 godine iskustva, kao i mnoge pozitivne kritike na internetu. Samo na jednom profilnom mjestu, svi komentari koje su ostavili pacijenti su iznimno pozitivni.

Možete se prijaviti za sastanak s Rinatom Ramzarovichom u medicinskom centru ArtMed, koji se nalazi u ulici Akademika Gubkina 37. Cijena prijema je od 1.000 rubalja.

Sabirov I.S.

Dobar psihijatar je Sabirov Ilnur Samigullovich. Unatoč sedmogodišnjem iskustvu medicinske prakse, što je relativno malo za starije kolege, liječnik je već uspio pokazati svoje profesionalne kvalitete, pruživši potrebnu pomoć mnogim pacijentima. O ovom psihijatar Kazan recenzije na webu postoje samo pozitivne.

Ilnur Samigullovich obučava se u Medicinskom centru NEO na adresi: 13. Sibirsky Trakt Cijena usluge je od 1.500 rubalja.

Mineev V.P.

Visoko kvalificirani stručnjak u području psihijatrije je Mineev Valery Petrovich. Budući da je na najvišoj razini certifikacije, liječnik je služio u korist ljudi gotovo 30 godina. Web je napisao mnoge kritike od pacijenata, od kojih svi uključuju riječi zahvalnosti za obavljeni posao.

Možete posjetiti konzultacije Valerija Petrovića u klinici dr. Mineeva, koja se nalazi u ulici Delovaya, 13. Cijena jednog sastanka je od 2.000 rubalja.

Volgina F.M.

Još jedan profesionalac u tom poslu je odrasli i dječji psihijatar Kazan Volgina Farida Munavirovna. Kandidat medicinskih znanosti ima najvišu kategoriju i radno iskustvo jednako 31 godini. Među brojnim recenzijama na webu nisu pronađene negativne.

Dr. Volgin prihvaća pacijente bilo koje dobi u sljedećim sadržajima:

  • "Centar mentalnog zdravlja", koji se nalazi na: Chistopolskaya, 75. Trošak prijema - od 2500 rubalja.
  • Centar "Medekspert", ulica Mushtari, 12a.

Mendelevich E.G.

Elena Gennadievna Mendelevich, profesorica medicinskih znanosti, nastavlja popis psihijatrijskih specijalista. Medicinski radnik najviše kategorije u struci 32 godine. Za to vrijeme liječnik nije primio niti jednu internetsku pritužbu.

Gdje ići kod psihijatra u Kazan? Elena Gennadievna čeka klijente u centru "Profesorska klinika" na Aveniji A. Kamaaleva, 8, kao iu klinici KSC Ruske akademije znanosti na Mushtari ulici, 33.

Abramova T.A.

Počašćen među najboljim psihijatrima Kazana je Abramova Tatyana Alexandrovna. Liječnik najviše kategorije, koji ima 23 godine iskustva i doktorat, zaradio je veliku količinu toplih riječi upućenih njoj.

Tatiana Aleksandrovna vodi medicinsku praksu na Klinici za restorativnu medicinu, čije se podružnice nalaze na sljedećim adresama:

  • Avenija pobjede, 90.
  • Ulica Sibgata Khakim, 33.

Kuklina A.M.

Kuklina Anna Mikhailovna, kandidatica medicinskih znanosti, po zanimanju radi jedanaest godina. Za to vrijeme uspjela je zaraditi ne samo najvišu certifikacijsku kategoriju, već i veliki broj recenzija na Webu, među kojima nije bilo negativnih.

Možete se dogovoriti s Anna Mikhailovna u sljedećim ustanovama:

  • Medicinski centar "Vaše zdravlje", Ulica Dostojevskog, 52.
  • Psihijatrijska bolnica Bekhtereva, smještena na ulici N. Ershov, 49.

Marinin V.A.

Kandidat za psihijatrijske znanosti Marinin Valery Aleksandrovich prakticira medicinu gotovo dvadeset godina. Na webu, veliki broj pacijenata nastavlja pisati riječi zahvalnosti stručnjaku.

Kazanjski psihijatar Marinin prima pacijente na:

  • Klinika "Ibis", Poslovna ulica, 13.
  • "Alternativa", 13.
  • Kolodvor hitne pomoći na Čehovu, \ t

Mendelevich V.D.

Još jedan visoko profesionalni stručnjak u svom području je Mendelevich Vladimir Davydovich. Preko predstavnika "stare škole" - gotovo 40 godina iskustva. Za to vrijeme zaslužio je ne samo stupanj doktora medicinskih znanosti, već i mnogo toplih riječi od pacijenata koji se ne umaraju zahvaljujući liječniku na internetu.

Gdje ići kod psihijatra u Kazan? Vladimir Davydovich čeka svoje potencijalne pacijente u klinici Centra Kazan u ulici Mushtari, 33.

Khairutdinov R. R.

Završava popis najboljih stručnjaka u području psihijatrije Khairutdinov Ramil Ravisovich. Kandidat medicinskih znanosti ponosno ima najvišu razinu certifikacije. Zahvaljujući dvanaestogodišnjoj medicinskoj praksi, psihijatar je mogao pomoći mnogim pacijentima koji mu se zahvaljuju na internetu.

Možete posjetiti savjetodavnu posjetu dr. Khairutdinova u klinici Ibis na Delovoj ulici 13, kao iu bolnici Bekhterev u ulici N. Ershov, 49.